Ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας της Σαγκάη Jibang, ΕΠΕ.

 

Ο επαγγελματικός προμηθευτής του πιό αμυδρού ελεγκτή των οδηγήσεων

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shanghai Jibang Electronic Technology Co., Ltd.

Shanghai Jibang Electronic Technology Co., Ltd.

1 2 3
Shanghai Jibang Electronic Technology Co., Ltd. Shanghai Jibang Electronic Technology Co., Ltd. Shanghai Jibang Electronic Technology Co., Ltd.
Σαγκάη JIBANG 2018 έκθεση φωτισμού του HK Υποδοχή
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Σαγκάη JIBANG
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας της Σαγκάη Jibang, ΕΠΕ είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στην Ε&Α των εξασθενίζοντας συστημάτων των οδηγήσεων του ελέγχου και. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα μας ελεγκτών των οδηγήσεων και οι αυξομειωτές έντασης φωτισμού καταλαμβάνουν τις εγχώριες αγορές.

Η ομάδα πυρήνων μας έχει συμμετεχθεί στην έρευνα και την ανάπτυξη του συστήματος ελέγχου των οδηγήσεων από το 2011. Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2011 με το κεφάλαιο καταλόγων RMB10 εκατομμύριο. Αυτήν την περίοδο, έχουμε 120 υπαλλήλους στο σύνολο, συμπεριλαμβανομένων 20 μηχανικών.

Αυτή τη στιγμή, η ετήσια ικανότητα παραγωγής μας έχει επιτύχει 1 εκατομμύριο μονάδες των ελεγκτών και των αυξομειωτών έντασης φωτισμού. Η επιχείρησή μας είναι κύρια 3 συνόλων αυτόματων μηχανών τοποθέτησης του Τόκιο Juki, 1 συνόλου πλήρης-αυτόματης μηχανής εκτύπωσης, 1 συνόλου ημιαυτόματης μηχανής εκτύπωσης, 8 συνόλων μηχανών φούρνων επανακυκλοφορίας ζεστού αέρα, 1 συνόλου αυτόματης κουρεύοντας μηχανής, 1 συνόλου αυτόματης μηχανής τέμνων-ποδιών και αρκετών άλλος μικρός εξοπλισμός.

Η επιχείρησή μας είναι κύρια του ΔΑΛΙΟΎ, 0-10V/1-10V, DMX, triac του αυξομειωτή έντασης φωτισμού και της σειράς ελεγκτών που μπορούν να ταιριάξουν με τις εφαρμογές υψηλής τάσης και φωτισμού των χαμηλών οδηγήσεων τάσης. Όλα αυτά τα προϊόντα μπορούν να ικανοποιήσουν τις διάφορες απαιτήσεις εξασθένισης στις διαφορετικές περιπτώσεις που περιλαμβάνουν τον εμπορικό φωτισμό, το φωτισμό ξενοδοχείων, το φωτισμό γραφείων, τον εγχώριο φωτισμό, καθώς επίσης και τον υπαίθριο φωτισμό.

Η έδρα της επιχείρησής μας βρίσκεται στη Σαγκάη. Έχουμε επίσης διάφορες αντιπροσωπείες σε Shenzhen, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας με τη βοήθεια των τεχνικών και τις υπηρεσίες χωρίς καθυστέρηση.

Επιθυμία μπορούμε να παλεψουμε μαζί και να μοιραστούμε τη δόξα στο ερχόμενο μέλλον!

 

Κίνα Shanghai Jibang Electronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Jibang Electronic Technology Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-021-39540039-820

Φαξ: 86-021-39545307-807

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς